lauantaina, joulukuuta 27, 2008

New York!!!

.
Täällä vihdoin ollaan!!! Perille on päästy ja asetuttu kirjaimellisesti taloksi. Takana on ensimmäinen viikko ja voin kyllä sanoa, että aikalailla oon jo tähän paikkaan kiintynyt. Muutamia meidän oppilaita tää kiire ja vilske häiritsee jollain tavalla, mut mä tykkään kyllä tästä paikasta täysin! Voisin vaikka muuttaa tänne jonain päivänä... haha :D Saatinpa me vielä joulun kunniaks lunta, jotta joulu tuntuis täydelliseltä ja sitä se kyllä on ollutkin!!!



Meillä oli vaan ensimmäisistä päivistä lähtien ohjelmaa melkein kellon ympäri et onneks tää joulu on tuonut pikku tauon tähän alun hektiseen kiireeseen. Ollaan saatu tavata jo suurin osa meidän kontakteista ja vierailla seurakunnissa, joiden kanssa me saadan kans tehä tulevaisuudessa yhteistyötä. Oon saanut olla ihan mielettömän kiitollinen Jumalalle meidän tiimistä, jonka kanssa hommat on kyllä sujunut ihan mielettömän hyvin. Ehkä vähän liiankin hyvin ajatellen, et koskahan se ensimmäinen sananharkka syntyy... Toivottavasti ei koskaan.

Sain tavata täällä jouluaattona vähän sukulaisiakin, meidän isän sedän Matin perheineen, jotka olivat saapuneet lomalle ruotsista. Käytiin syömässä jouluaatto päivällinen upeassa ravintolassa, josta ei valitettavasti isovanhempien joululaatikoita löytynyt menu:sta, mutta siitä huolimatta sai lähteä kyllä täydellä vatsalla. Jotenkin viime päivät on kyllä mennyt ihan mielettömän nopeasti ja vuosikin on jo kohta vaihtumassa, joka kertoo vaan siitä ettei sitä aikaa kannata heittää hukkaan, vaan käyttää jokainen tilaisuus hyväksi evankeliumin eteenpäin viemiseksi...



Toivottavasti saatte nauttia upean uudenvuoden ystävien kera, me täällä varmaan suunnataan kohti Times Squarea yhdessä 3 miljoonan muun ihmisen kanssa... Laitan lisää kuvia ja uutisia kun niitä kerkeen laittaan koneelle!!! Ja kiitos vielä kerran kaikilla mua muistaneille sekä rukouksin että taloudellisesti! Ilman teitä en olisi täällä!




Samuel

Ei kommentteja: