lauantaina, tammikuuta 03, 2009

New Years in New York!!!

.
Hyvää uutta vuotta 2009!!! Täälläkin on päästy vihdoin jäätävästä ulkoilmasta takaisin sisätiloihin riisumaan 8 kerrosta paitoja, sillä vielä nää kevyet talvipakkaset ei ihan uppoa tähän Havaijin hemmottelemaan pellavapäähän. Istun tällä hetkellä Starbucksissa viettämässä vapaa päivää ja suunnittelemalla tulevaa viikkoa, ja samalla ajattelin vähän laittaa uutisia ja kuulumisia blogiin. Joulun aika ja uusi vuosi on siis takana, ja täytyy sanoa, että tää on kyllä todella upea ja kaunis paikka viettää noi juhlapäivät. Ollaan päästy viettään päiviä Brooklyn Tabernacle seurakunnan tilaisuuksissa, ja täytyy kyl sanoa, et jos jollakin on mahdollisuus se tsekata jonain päivänä, niin voin lämpimästi suositella. Koko New York on ollut pari viimestä viikkoa niin sanotusti lomalla, ja kaikki käynnistyy siis jälleen maanantaina. Meilläkin on pari tapaamista maanantaina ja tiistaina, joiden avulla me saadaan oppilaat kytköksiin eri järjestöjen ja ministry mahdollisuuksien kanssa... Joten ensi viikkoa odotellessa!
Auringonlasku Times Squarella uudenvuoden aattona.


H-hetki... Sellanen määrä oli tota paperisilppua et hyvä että eteensä näki :D



Tässä vähän pepsi palloja taivaalta...

Vaikka meitä on täällä New Yorkissa kaks staffia ja pari oppilas johtajaa auttamassa, on mun hommaks aikalailla kuitenkin kallistunut koko tiimin vastuun ottaminen ja johtaminen. Se on kyl tosi upee juttu, vaikka välillä kyllä aika raskasta vetää 17 ihmistä yhtäaikaa, vähän kun pyörittäis sellasta pientä yritystä, jonka bisnes ideana on saada kertoa ihmisille Jeesuksesta. :D Mut samalla oon saanu oppia monia uusia juttuja itsestä ja siitä et kuinka tärkeetä on, että Jumala on tän meidänkin tiimin keskipiste päivästä toiseen! On ollut upea tajuta semmonen asia, että kun me mennään kertomaan Jeesuksesta ihmisille, me ei tuputeta sitä evankeliumia niille, mut eri ihmisiä tavatessa heidän tarinat ja kokemukset syvistä haavoista vetää meidät ristin juurelle ja meillä on mahdollisuus kertoa heille toivosta ja rakkaudesta! Siinä on ehkä yks upeimmista jutuista, josta Jumala on puhunut mulle.

Joten asiat täällä New Yorkissa menee vallan mainiosti, vaikka parilla oppilaalla onkin ollut kova koti-ikävä, mutta aina se sitten menee ohi, kun meillä on jotain aktiviteettia meidän ryhmän kanssa. Eli tällästä täältä... Laitan lisää uutisia ens viikolla, jolloin meillä pitäs s
itten koneet kanssa kunnolla käynnistyä ja päästään käsiks eri ministry mahdollisuuksiin!

Siunausta ja varjelusta kaikille tänä upeana vuonna 2009!


Ei kommentteja: