tiistaina, lokakuuta 21, 2008

Kingdom Culture!!!

.
Todellakin, ylläolevaan otsikkoon kiteytyy suurinpiirtein kaikki, mitä muutamien viime viikkojen aikana täällä ollaan saatu kokea! Vaikka viime aikoina onkin tullut painettua pää kolmantena jalkana päivien venyessä aamusta iltaan, ja Danielia on tullut nähty vain silloin tällöin, kaikesta huolimatta Taivaan Isä antaa voimaa ja innostusta jatkaa seikkailua eteenpäin! Meillä opetuslapseuskoulu on alkanut ihan mielettömän hyvin ja Jumala on saanut kyllä muuttaa monen ennakkoluuloja siitä mitä opetuslapseuskoulu on. Tää ei ookkaan kolmen kuukauden mittainen kesäleiri, vaan paikka missä Jumala avaa meidän silmät näkemään, minkälaiseen ainutlaatuiseen seikkailuun hän on meidät kutsumassa. Me elämme yhden sukupolven ajan ja Hän haluaa meidän nousevan siihen tehtävään, jonka hän on meille valmistanut!

Haluan jakaa muutaman lauseen, joita ollaan saatu mietiskellä viimeisen neljän viikon aikana...
- "Kun uskot Taivaan todellisuuteen, se auttaa sinua pysymään erossa maanpäällisen todellisuuden vaikutuksesta; Mutta kun olet samaa mieltä maanpäällisen todellisuuden kanssa, se pitää sinut tajuamasta Taivaan todellisuutta!"
- "Jumala ei muutu koskaan, mutta hän on ennalta arvaamaton"
- "Jumala ei luonut sinua tekemään asioita hänelle, mutta olemaan jotakin suurta hänen kanssaan"

Koulua on nyt neljä kokonaista viikkoa takanapäin ja sen ohella ollaan saatu olla mukana muun muassa Ironmanissa, triathlonin maailmanmesta- ruuskilpailussa, jossa mulla oli mahdollisuus meloa surffilaudan päällä uimareiden vieressä 2,5 mailia (3,2km). Niiden vauhdissa hädin tuskin pysy mukana, mutta uskomattoman hieno kokemus kaiken kaikkiaan. Me ollaan puhuttu meidän koulussa ensimmäisten viikkojen aikana ylistyksestä, uskosta, anteliaisuudesta ja evankelioinnista! Täytyy kyllä sanoa että Jumala on saanut kohdata montaa oppilasta näiden upeiden aiheiden ja puhujien kautta, joille Jumala on kyllä tuntunut antaneen samoja teemoja eri aiheista riippumatta. Jumala on haastanut meitä luovuttamaan kaikki hänelle, jotta hän vois näyttää mitä hänellä on vastaavasti meille!

Aamuherätys surffauksen muodossa mun pienryhmän poikien kanssa

Jälkkärillä Bubba Gumpsissa

Meidän staff tiimi, Javier, Mo, minä, Jeff, Lindy, Jessica, Julie, Krista ja Rebecca

Pakko se on myöntää, että talvi se siis tulee meillä täällä Havaijillakin. Säässä on alkanut huomata pieniä muutoksia, yöt ovat viileempiä laskien 26 asteen paikkeille, haha, ja aallot ovat isompia meressä. Eli toisin sanottuna, talvi se on vasta herkkua :D Mutta kyllä sitä taas vois parit löylyt käydä ottamassa, vaikka kuulinkin että Loren Cunninghamilla on sauna, jonka se on teettänyt suomalaisella miehellä, eli sinne vaan Lorenille ja makkarat ja sinapit messiin!




Ei kai tässä auta muuta kun nauttia vihdoin viikonlopun antimista, eli vapaasta ajasta jolloin saadaan rentoutua yleensä rannan äärellä ja ladata akkuja ens viikon haasteita varten! Haluan kyl kiittää kaikkia ihan mielettömästi rukoustuesta ja taloudellisesta tuesta, joiden avulla täällä painetaan päivästä toiseen!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia, tekstejä!
Ylistys Herralle kaikesta;
mitä Hän on elämässäsi antanut, tehnyt, johdattanut!
Unelmoin samoista asioista.
Siunausta!