maanantaina, syyskuuta 10, 2007

Talvi tulloo...


Syysterveiset Hawaiin auringonpaisteesta!!!

Täällä valtameren toisella puolella on talvi tulossa kanssa pikkuhiljaa... ilman lämpötila on laskenut sellaseen 30 asteeseen ja vesi on jotakuinkin samaa luokkaa... eli vihdoin voi vähän huokaista helpotuksesta ja viilennellä varjossa. :D Totta puhuen, voisin välillä vaihtaa paikkaani jonkun teidän kanssa ja ottaa syksyisen saunaillan järven rannalla. Täällä olo vastaa ehkä enemmän saunailtaa edenissä, missä hikeä pukkaa kosteuden takia ja lämmin vesi vain lisää hikeä otsalla. Mutta en kyllä viitsi valittaa oikeasti olostani, sillä Jumalalla riittää opetettavaa päivä toisensa jälkeen. On uskomatonta, miten yksinkertaiset asiat Raamatusta avautuvat aivan uudella tavalla ja Jumala on puhunut erittäin paljon siitä, että Hän tulee johdattamaan ryhmäämme ja koko DTS:ää uudelle maaperälle rukouksen, jumalanpelon ja nöyryyden kautta. Ehkä nämä asiat eivät ole avainasemassa vain täällä Hawaiilla, vaan uskon että samojen asioiden kautta Jumala puhuu myös suomessa!







Ryhmänjohtajakoulutuksen alkuvaihe päättyi viime perjantaina, jonka kunniaksi pidettiin pikku grillijuhlat upeassa talossa vuoren rinteellä. Jatkamme vielä noin pari viikkoa oppitunteja johtajuudesta isomman ryhmän kanssa, jossa on mukana myös vanhoja ryhmänjohtajia, kunnes noi 280 oppilasta pitäisi saapua aloittamaan opetuslapseuskoulu syyskuun loppupuolella!!! Tämä aika tulee varmasti olemaan niin haaste kuin suuri siunaus. Uskon, että kulkiessamme ryhmänjohtajina nöyryydessä ja jumalanpelossa oppilaittemme edessä, arastelematta ottaa askeleita uskossa, saamme kulkea oikeaa reittiä, jonka Jumala meille on suunnitellut.





Meillä on ollut tässä kahtena viikonloppuna kitchen duty, mikä tarkottaa sitä et me ollaan 15 staffin kans autettu valmistamaan aamupala ja päivällinen kampukselle... Tällänen unikeko kun oon, niin on ollu ehkä maailman vaikeinta herätä aamulla 5:50 keittiölle :D Mut ehkä se on samalla ollut ihan hyvä herätä vähän aikasemmin kun yleensä tuppaa vähän meneen illat pitkiks ni nyt on ainakin joutunu meneen aikasin nukkuun, ja etenkin kun saadaan palvella Jumalan valtakuntaa valmistaen ruokaa koko kampukselle.

Tällasia uutisia tällä kertaa... Sain tänään kylään yhden kaverin Kouvolasta, Saarenpään Samin, joka lensi Uudesta Seelannista tänne hakemaan rusketuksen ennen kotiin paluuta, haha :D Mukava saada kylään ystävä, ja joka puhuu kaikenlisäksi suomea, sillä välillä tuntuu ettei näiden jenkkien kanssa vielä ihan kaikkea englanniksi pysty kääntämään, vaikka sen kanssa hyvin meneekin... Mutta mukava saada riveihin vähän suomalaista verta!

Rukouksin saa yhä muistaa, etenkin näitä viimeisiä päiviä ryhmänjohtaja koulutuksessa ennen oppilaiden saapumista, ja että voisin todella kohdata Jumalaa kasvoista kasvoihin. Olen säilynyt erittäin terveenä, eikä mitään haavereita ole tullut vielä eteen, joten niistä kiitos Herralle. Erittäin lämpimiä syyskuun päiviä teille Suomeen ja koittakaahan nauttia keleistä ennen lumen tuloa!!! Täällä juhlitaan lauantaina mun synttäreitä, joita vuosia ja viisautta karttuu lisää, tai näin ainakin toivon. Täältä tulee taas uutisia uusien kokemusten kera myöhemmin! Jätän teille vielä erittäin hyvän Raamatunkohdan rohkaisuksi ja opetukseksi nöyryydestä: Fil. 2:1-11

-Samuel

Ei kommentteja: