keskiviikkona, huhtikuuta 15, 2009

Kevään merkeissä

.
Erittäin hyvää myöhäistä pääsiäistä jokaiselle. Oli kyllä siisti jälleen kerran pysäyttää aikataulu ja muistella pääsiäisen syvempää merkitystä, sillä Kristus on kuollut meidän syntien tähden ja jos tarina loppuisi ristinkuolemaan, se olisi sekoittunut varmasti muiden historian kertomusten sekaan. Mutta asia joka lopulta muutti maailman historian kulun oli se, että Kristus nousi kolmantena päivänä kuolleista. Näin Hän lunasti meille vapauden, jonka avulla meidän itse ei tarvitse kantaa kuormaamme, vaan Hän on luvannut kantaa meidät läpi kaikenlaisten koetusten ja aikojen, joita kohtaamme. On vaan niin helpottavaa tajuta, kuinka paljon Hän meitä rakastaa ja haluaa johdattaa meitä oikeaa polkua.

Meillä oli tossa viime viikolla staff tapaaminen, jossa käydään läpi kaikki kampuksen uutiset ja joka kerta meille tulee uusia staffeja, jotka ovat tulleet palvelemaan kampukselle, joten on hyvä ainakin kerran viikossa päästä tutustumaan uusiin kasvoihin! Saatiin siinä sit tapaamisen lopuks ottaa kuva koko staff porukasta, jotka ovat palvelemassa tällä hetkellä meidän kampuksella. (Klikkaamalla kuvaa saat sen suuremmaksi ja voit vaikka tunnistaa mut keltasen paidan kanssa... Kiharoita hiuksia kun on vaikea erottaa, haha)

Tossa muutama viikko takaperin sain kyllä taas tilaisuuden antaa lisäpotkua mun valokuvaus innostukselle, kun meidän kampuksella järjestettävä School of Photography - koulu, piti valokuva näyttelyn tämänvuotisten oppilaiden tuotoksista. Oli kyllä siistiä saada niin monen eri ihmisen näkökulma valokuvaksen tyyliin ja saada myös jotain ideoita omaan valokuvaus innostukseen. Tällä hetkellä valokuvaus mulla vaan vähän ontuu, koska Daniel vei kamera kamat takasin Suomeen Japanin reissunsa jälkeen, joten sitä varmaan täytyy odottaa ens kesään asti että pääsee jälleen räpsimään kuvia... Mutta eiköhän sitä saa kestettyä muutaman kuukauden ilman kameraa :D

Tällasia pikaisia kevät terveisiä tänne kuuluu!!! Saa kyllä muistaa meikää rukouksin ens kesän ja syksyn tulevia suunnitelmia ajatellen... Tiedän että Herralla on varattuna jotain suurta mun elämää varten, mutta sitä pitää vaan pysyä nöyränä ottaen askel askeleelta!!!

Siunausta keväiseen Suomeen ja hyvää pääsiäisen jälkeistä aikaa!!!

Samuel

Ei kommentteja: