tiistaina, syyskuuta 07, 2010

Badabim Badabum

Ajauduin vahingossa omaan blogiini, ja kauhukseni huomasin, että täällä se Samuel vielä istuu Havaijilla nuotion ääressä, vaikka Suomessa on tullut vietettyä jo pidempikin ajanjakso!!! Olen pahoillani, että olette joutuneet katselemaan miesten camping reissua viimeisen vuoden ajan, mutta kuten arvata saattaa Suomeen paluun jälkeen tekstin päivitykset ovat unohtuneet täysin.

Joten pähkinänkuoressa, palasin Suomeen reilu vuosi sitten kesällä, jonka jälkeen olen työskennellyt asiakasneuvojana kuntosalilla, mutta viimeisen 7 kuukautta olen toiminut Tampereen Vapaakirkon nuorisotyöntekijänä ja täytyy sanoa, että tämä aika Vapiksella on ollut erittäin antoisaa aikaa. Olen työn lomassa myös ehtinyt laittaa oman valokuvaus yrityksen pystyyn, jota pyrin kehittämään vapaa-ajalla. Työsuhteeni vapaakirkolla kestää ensi vuoden toukokuun loppuun, jonka jälkeen kompassi suuntaa mitä todennäköisimmin jälleen maailmalle, mutta tästä jatkossa lisää :D

Toivon pystyväni päivittelemään tänne silloin tällöin uutisia, vaikka suomi ei nyt kummoinen paikka olekaan :) Mutta jatkosta tulette varmasti kuulemaan. Lopuksi muutama kuva kuluneelta kesältä.