maanantaina, toukokuuta 18, 2009

˚
Pari kuvaa "Men only" camping reissusta...





sunnuntaina, toukokuuta 17, 2009

Rullaati rullaa

˙
Näin se vaan aika rullaa... Noin reilut pari viikkoa jäljellä ennenkuin palaan vihdoin takaisin Suomeen. On ollut kyllä hyvää aikaa täällä maailmalla, mutta pakko se on myöntää että kyllä tässä vuoden ulkomailla olon aikana, on alkanut jo tekemään mieli palata takaisin Suomeen.

Muutamia asioita sitä aina kaipaa kotosuomesta:

- Perhe & ystävät (Ystäviä alkaa olemaan jo vähitellen ympäri maailmaa, mutta silti ne läheisimmät vielä on suomessa... ja selventääkseni, perhettä ei vielä ole Suomen ulkopuolella :P)
- Sauna (ei tarvitse selityksiä)
- Muurinpohjalättyjen teko järven rannalla (Amerikassa kaikki tulee valmispaketeissa, ei tietoakaan taikinasta)
- Makkaranpaisto (Täällä nää makkarat ei oo kyllä A tai B tai edes C luokkaa)
- Valoisat kesäillat (Se on täällä säkkipimeä klo 18:30)
- Iltapala (Havaijilla ei ole ruokakulttuuria klo 18 jälkeen, tai jos on, se on McDonald's)
- Suomen luonto (Kyllä sitä jokainen raikasta ja puhdasta luontoa välillä tarvitsee)
- Suomen kieli (Olen vähitellen tajunnut että suomen kieli on suuri rikkaus, eikä este)

Kyse ei ole suinkaan siitä, että olisin kyllästynyt asumaan maailmalla, etenkään Havaijilla, mutta kai sitä vähitellen on alkanut tajuamaan, kuinka tärkeä se oikea koti mulle on. :D Ei mulla olis mitään ongelmaa elää tällasessa upeassa kristillisessä yhteisössä, joka on samalla surfauksen kehto, mutta ehkä se on aika vaan palata kotiin vähäksi aikaa ja hengähtää... Onhan tässä tullut lähes kolme vuotta mentyä aikamoisella vauhdilla. Mun staff sitoumus päättyy täällä Konalla tänä kesänä ja sen jälkeen on kyllä aikalailla ovet auki mihin suuntaan tahansa. Muutamia pyyntöjäkin on kyllä tullut, että tulisin tänne vetämään opetuslapseuskoulua ensi syksynä, mutta kaikki suunnitelmat sen suhteen ovat vielä täysin avoinna ja Jumalan käsissä! Sen takia onkin hyvä päästä lataamaan akkuja ja hengähtämään Suomeen, sekä miettimään tulevaisuuden askeleita.

Ei ihan riittänyt toi tunnin taimenen väsyttely taktiikka... Nää kaverit kun hyppii välillä veneeseen!

Sama kaveri, yritti haukata kriitiseltä alueelta, mutta onneks sain väännettyä vastaan

Suomen päässäkin on kyllä pikkuhiljaa alkanut satelemaan ideoita jos jonkinlaisia, tavoitteena kerätä ja saada mahdollisimman monia tämän hetken nuoria löytämään henkilökohtaisen suhteen Jumalan kanssa, joka voisi samalla antaa rohkeuden heille olla palavana valona tämän maailman keskellä! Sitä ei voisi kyllä parempaa tehtävää kun olla mukana näyttämäs tän hetken nuorille suntaa heidän elämäänsä, jota maailma niin monella eri houkuttimella yrittää vetää väärään suuntaan.

Sit toiseks meillä on Danielin kans ollu vähän ideoita lähtee kehittää meidän valokuvaus ja kuvankäsittely suunnitelmia ja jos niistä sit jossain vaiheessa viel jotain hyvää ja upeeta sais aikaan, niin ois tosi upee... Mut kaikenkaikkiaan luottavaisin ja odottavaisin mielin oon kyl palailemassa Suomeen ja odotan et pääsen vaihtamaan kuulumisia puolin ja toisin! Käykää katsomassa eedeni photography

Siunausta kaikille alkavaan kesään... Oon kuullut, et siel elohiiri alkaa jo hyppiin hellelukemissa... ainakin melkein!

Samuel