maanantaina, syyskuuta 22, 2008

Humuhumu-nukunuku-a-pua'a!!!

.
Rakas kotiväki!!! Otsikon ja kuvan perusteella moni voisi olettaa, että tilanteeni ulkomailla on kohtalaisen vakava ja olisi syytä suurempaankin huoleen, mutta voin kuitenkin helpottaa tuskaanne ja kertoa etten ole hengen hädässä tai nukahtanut näppäimistöni päälle... Otsikon (otsikossa havaijilaisen kalan nimi) tarkoituksena oli antaa ymmärtää, että olen jälleen palannut Havaijille upean Suomessa vietetyn kesän jälkeen. Kuvasta muuten sen verran, että kyseessä on ihan vaan virtuaali reissu antiikin Ateenaan :D

Täytyy kyllä myöntää, että suomessa olo olis voinut maistua vielä hetken pidempään, nyt kun ruskakin alkoi värjätä puita ja ulkoilukelit oli mitä parhaimmillaan. Mutta joskus täytyy pitää kiinni ostetuista lentolipuista ja palata takaisin vastuutehtävien ääreen...Havaijille. Toki niitä vastuutehtäviä suomestakin löytyi, esim. vanhempien talon remontti ym, mutta kun nyt olen lähtenyt mukaan tähän ryhmänjohtajan tehtävään, niin tottakai 
opetuslapseuskoulua pitää vähän olla itsekin mukana suunnittelemassa. Ennen kotiinpaluuta kesäkuussa mulla oli hyvinkin selkeä ajatus siitä, että saisin viettää suomessa rauhoittavat ja rentouttavat kolme kuukautta, sekä kerätä voimia syksyn tuleviin haasteisiin. Ja täytyy kyllä myöntää että sain lähteä takaisin Havaijille hyvinkin rentoutuneen fiiliksen kanssa, ehkä niinkin rennon että olisin voinut vielä muutaman viikon viettää suomessa. Oli mukavaa viettää aikaa perheen ja ystävien parissa jakaen kokemuksia Etelä-Afrikasta ja niistä ihmeistä joita Herra oli tiimimme kautta saanut tehdä. Taaksepäin katsoessa en olisi ikinä uskonut, millaista polkua pitkin Herra tulee johdattamaan tässä vaiheessa elämääni.


Opetuslapseuskoulu, jossa olen ryhmänjohtajana, on saman- kaltainen kuin viime vuonna, joten meidän koulumme näky ja idea pysyy aivan samanlaisena. Haluamme tavoittaa kansat Jumalan unelmien mukaan! Jumalan suunnitelma on, että kulkisimme hänen kanssaan kaikilla elämämme osa-alueilla. Hänellä on erityinen unelma tavoittaa jokainen eri yhteiskunnan haaraa: taide&viihde, koulutus, hallitus, tiede, liiketoiminta, seurakunta ja perhe. Miltä se näyttääkään kun kansakunnat alkavat tajuamaan Jumalan rakkauden ja Hänen luonteensa vaikutuksen myös näitä elämän osa-alueita kohtaan. Aktiomme aikana pyrimme viemään evankeliumin jokaiseen seitsemään yhteiskunnan osa-alueeseen, käyttäen jokaisen oppilaan mahdollisuuksia, kykyjä ja lahjoja, jotta mahdollisimman moni tämän päivän kiireen täyttämässä maailmassa saisi kuulla evankeliumin viestin!

Viime vuonna olin vetämässä tiimiä Etelä-Afrikassa, tänä vuonna vuorossa on New York ja aivan uudet haasteet! Toivon että muistatte rukouksin koulua ja kaikkia eteentulevia haasteita aivan näin alkutaipaleelta lähtien. Haluan kiittää myös niistä lukemattomista rukouksista, jotka ovat minut tänne asti kantaneet, sekä siitä taloudellisesta tuesta, jota ilman en täällä pystyisi olemaan.

Kaikille siunausta ja jaksamista kynttilöiden valaistessa syksyisiä pimeneviä iltoja!